Carnavalswagens kijken voordat de optocht begint op de Kiekdag

WESTERVOORT/VELP – Carnavalsvereniging De Blaospiepkes uit Velp was afgelopen zaterdag 4 februari één van de deelnemers aan een spetterende Kiekdag in de carnavalsloods aan de Dorpstraat 71a in Westervoort. Samen met bevriende carnavalsverenigingen openden zij de deuren van de loods om 12.30 uur en nodigden ze iedereen uit om een kijkje te nemen bij de prachtige carnavalswagens die dit jaar meedoen aan diverse carnavalsoptochten.

Met een indrukwekkende collectie van 32 verschillende praalwagens was er voor iedere bezoeker wat te bewonderen. Terwijl men genoot van het uitzicht op de wagens, werd er live carnavalsmuziek gezongen door diverse artiesten. Bovendien konden bezoekers gratis genieten van een drankje en een lekkernij aan de bar.

Volgens voorzitter Ben Jordens van Cv. de Blaospiepkes was de sfeer tijdens de Kiekdag geweldig. Het samenwerken en helpen van elkaar maakte de dag compleet. Sommige mensen zijn zelfs wekelijks aan het werk in de loods, waar het begint met een of twee man aan een wagen, maar al snel komen er steeds meer bij, elk gespecialiseerd in hun eigen gebied.

De loods was open van 12.30 uur tot 16.30 uur en werd druk bezocht door nieuwsgierige bezoekers, jong en oud. Men verheugt zich al op de volgende Kiekdag, volgend jaar!

De carnavalsverenigingen bereiden zich nu voor op de optochten in Westervoort op 12 februari, Velp en/of Rheden, Arnhem en Kilder op 19 februari. Een unieke kans om deze prachtige praalwagens in beweging te zien!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.blaospiepkes.nl/

Carnavalswagens kijken voordat de optocht begint op de Kiekdag

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen