De vlag halfstok voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië

Foto: gemeente Rheden

VELP – Burgemeester Carol van Eert en Mehmet Sahan hesen dinsdag 7 februari 2023 de vlag halfstok om namens het college van B&W en de raad van Rheden hun steun en medeleven te tonen aan familie en vrienden van de aardbevingen slachtoffers.

Er worden nog steeds levende mensen gevonden maar de aardbevingen hebben duizenden levens gekost en veel gewonden opgeleverd.

Burgemeester Carol van Eert: “De afschuwelijke berichten uit Turkije en Syrië over de gevolgen van de aardbevingen maken ons erg verdrietig. Door het hijsen van de vlag halfstok samen met raadslid Mehmet Sahan laten we zien dat we om onze inwoners heen staan die familie en of vrienden hebben in het getroffen gebied. Wij wensen hun heel veel sterkte”.

De Vlaggenmast gemeente Rheden staat voor Het Biljoenbad in Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen