Openingsacties bij vernieuwde DekaMarkt in Rheden

Foto: Dekamarkt-Rheden

RHEDEN – Aan de Zwarteweg in dorp Rheden is de vernieuwde DekaMarkt geopend. Om de heropening te vieren, profiteren klanten deze week van gratis producten en spectaculaire aanbiedingen. Ook maken ze kans op leuke prijzen tijdens Kras & Win.

Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een flinke uitbreiding van het assortiment staan centraal. Ook valt het groot aanbod in bloemen vers van de veiling op. Om het winkelen gemakkelijk te maken, kunnen klanten hun boodschappen zelf scannen en snel afrekenen met Scan & Go.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis.

Gratis producten en kans op prijzen
Nog tot en met zaterdag 25 februari trakteert DekaMarkt de eerste 200 klanten elke dag op een ander gratis versproduct zoals een appeltaart of slagroomschnitt. Op 23 en 24 februari van 12.00 tot 18.00 uur en op 25 februari van 10.00 tot 15.00 uur staat de Kras & Win-actie op het feestprogramma. In de prijzenpot zitten leuke prijzen zoals 1 minuut gratis winkelen of een dinercheque. Op de openingsdag en vrijdag 24 februari staat er buiten een bakfiets met gratis appels en kleurplaten voor de kinderen.

In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen. Tijdens de weekend 4-daagse inspireert de supermarkt met een bijzonder en voordelig aanbod om er een lekker weekend van te maken.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis.

Smakelijk eten!
Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen