Nieuwe coördinator Heidi Nusselder en vrijwilligers bij stichting Stoer

Foto: Heidi Nusselder

VELP – Vanaf januari 2023 is Heidi Nusselder gestart als nieuwe coördinator bij stichting Stoer. Ze heeft het stokje overgenomen van Hermien Marsman, en zet zich in voor alle senioren in de gemeente Rheden en Rozendaal.

Hiervoor werkt ze samen met de betrokken vrijwilligers en projectondersteuner. Samen zorgen zij voor huisbezoeken, advies, hulp bij woningaanpassing, maar ook voor de dag van de ouderen. Heidi heeft veel ervaring opgedaan binnen het ouderenadvies. Ze heeft gewerkt als coördinator bij het geheugensteunpunt in Brummen en als projectleider bij Zorgbelang Inclusief.

Voor de 70+ huisbezoeken van Vitaal & Veilig Thuis zoekt Heidi nog bevlogen mensen die in gesprek willen gaan met senioren. Ook is Stoer op zoek naar vrijwillige Ouderen Adviseurs die inwoners met raad en daad bij staan. De senioren waarderen deze gesprekken enorm en vinden het prettig om dit contactmoment te hebben.

De vrijwilligers hebben de vrijheid om zelf de gesprekken in te plannen, dus zij zijn niet aan een vaste dag of tijd gebonden. Om hen goed op weg te helpen biedt Stoer hen een training aan, om het vrijwilligerswerk vol vertrouwen af te kunnen leggen.

  • Wilt u meer weten of lijkt het u ook leuk om u bij stichting Stoer aan te sluiten?
  • Zorgt u ervoor dat er nog meer senioren voorzien worden van deze huisbezoeken en advies?
  • Bel dan naar Heidi Nusselder via 06-11608924 of mail naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen