Start Campagne: Kanjerketting voor kinderen met kanker

Foto: Vereniging Kinderkanker Nederland

DIEREN – Samen met Kiwanis Rheden ‘De Veluwezoom’ en Brouwerij Romondt wordt een speciaal ‘450 jaar Rheden’-biertje, het PRACHT-bier gebrouwen! Op woensdag 1 maart is er een speciale bijeenkomst om de campagne ‘Kanjerketting’ af te trappen waar dit bier aan verbonden is, in de Oranjerie aan de Hogestraat 9a te Dieren.

Van ieder verkocht flesje PRACHT-bier gaat €1,– namelijk naar het goede doel de Kanjerketting, een initiatief van de Vereniging Kinderkanker Nederland dat een lichtpuntje brengt voor kinderen tijdens de behandeling van kanker.

Programma

  • Landelijk secretaris Kiwanis Ap Lammers vertelt over het belang van de campagne ‘Kanjerketting voor kinderen met kanker’
  • Jowin Heemskerk licht, als projectleider van ‘450 jaar Gemeente Rheden’, het project toe
  • Han Vaessen geeft introductie van Bouwerij Romondt uit Dieren
  • Manon van de Bilt-De Rooij, activiteitencoördinator bij de Vereniging Kinderkanker Nederland, beschrijft het grote belang van de Kanjerketting voor kinderen met kanker
  • Wethouder Ronald ter Hoeven, projectwethouder ‘450 jaar Gemeente Rheden’, krijgt het eerste flesje PRACHT-bier aangeboden

Na afloop is er gelegenheid om de sprekers te ontmoeten.

De Kanjerketting steunt kinderen met kanker en is een lichtpuntje tijdens de zware behandeling. De kinderen rijgen Kanjerkralen aan een ketting, waarbij iedere kraal staat voor een behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo vertelt de Kanjerketting hun verhaal.

Door PRACHT-bier te bestellen, blijven de Kanjerkralen voor elk kind met kanker beschikbaar. Want van elk verkocht flesje PRACHT gaat € 1,00 naar de Vereniging Kinderkanker Nederland en daarmee naar de campagne Kinderketting. Kijk voor meer informatie op: https://www.kanjerketting.nl/.

Informatie

  • Naam campagne: Kanjerketting voor kinderen met kanker
  • Actie: Verkoop van PRACHT-bier om geld in te zamelen voor de Kanjerketting
  • Start: 1 maart 2023 om 16.00 uur
  • Locatie: Oranjerie, Hogestraat 9a, Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen