Informatiebijeenkomst PvdA Rheden 8 maart 2023

Foto: PvdA Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Op 15 maart vinden de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten en Waterschappen. “Maar wat betekent dat voor mij en wie worden er gekozen?” Deze vragen worden beantwoord tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 8 maart in het Dorpshuis te Rheden, georganiseerd door de Partij van de Arbeid Rheden-Rozendaal.

De kandidaten voor de Provinciale Staten en het waterschapsbestuur vanuit de PvdA zullen zichzelf presenteren en uitleg geven over hun taken en speerpunten. Kom luisteren en stel vragen! De aanvang is om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.45 uur.

Een van de kandidaten, Mujde Palavan uit Dieren, staat op de vierde plaats van de PvdA-kandidatenlijst voor de Provinciale Staten. Zij zal uitleg geven over de taken van de Provincie Gelderland en wat dit betekent voor de inwoners van Rheden. Marlies van der Voort uit Velp, op de tweede plaats van de PvdA-kandidatenlijst voor het waterschapsbestuur, zal vertellen wat het Waterschap Rijn en IJssel voor inwoners betekent en dat dit meer is dan alleen het voorkomen van wateroverlast.

Beide kandidaten zullen ook het verkiezingsprogramma ‘Sociaal voor Gelderland’ presenteren, waarin de speerpunten van de PvdA voor de verkiezingen worden uiteengezet:

  1. Iedereen moet betaalbaar kunnen wonen,
  2. Iedereen moet een acceptabele energierekening hebben en
  3. Meer betaalbaar en toegankelijk openbaar vervoer voor iedereen.

Als je het hele verkiezingsprogramma wilt lezen, kun je terecht op de website van de PvdA Gelderland. Uiteraard zal ook de ‘Rood-Groene’ samenwerking aan bod komen.

Aanmelden vooraf is niet nodig!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen