25 jaar Boekhandel Jansen en de Feijter in Velp

VELP – Maandag 6 maart 2023 werd het 25 jarig zilveren jubileum gevierd door Walter Jansen en Anneke De Feijter en de Boekhandel Jansen & de Feijter in de Emmastraat. Velp. Veel vaste klanten en genodigden kwamen hen feliciteren met dit heugelijke feit.

Vanaf 15.00 tot 19.00 uur was er gelegenheid om Walter en Anneke te feliciteren met hun zilveren jubileum, de klanten werden ontvangen met een hapje en drankje.

Opening:

Rond 17.00 uur nam de voorzitter Marco van der Woude van de Stichting Cultureel Podium Velp het woord, hij feliciteerde het echtpaar met het 25 jarig bestaan. “Het is niet altijd makkelijk geweest, er waren jaren van voorspoed maar ook tegenslagen, maar door creatief ondernemerschap wisten zij steeds weer een nieuwe betere weg in te slaan en steeds meer klanten aan zich te binden, samen met hun team en de zaak zelfs uit te breiden met Boekhandel Het Colofon in de Bakkerstraat in Arnhem”. 

Hierna nam Walter Jansen het woord, hij bedankte Marco voor zijn mooie worden, “Ik wil graag nog iemand nog voren roepen namelijk Henri Franssen, destijds vertegenwoordiger voor Uitgeverij de Walburgpers, (hij was degene die Walter en Anneke ruim 25 jaar geleden op het idee bracht om in Velp een boekhandel te beginnen) bedankt voor het vele werk de afgelopen jaren, ik overhandig graag deze fles oude jenever, en geniet ervan. En dan is het nu tijd om allemaal het glas te heffen en te proosten, er zijn hapjes en drankje verzorgd door het Petit Café. En ik bedank iedereen voor jullie komst.”

Activiteiten in dit jubileumjaar:

Het hele jaar zal in het teken van dit jubileum staan. Enkele culturele evenementen liggen al vast, andere zijn nog in voorbereiding of worden nog uitgedacht. Voor alle actuele informatie kunt u de site raadplegen.

Hieronder alvast de aankomende evenementen:

  • 12 maart: John Jansen van Galen en Jan Siebelink gaan met elkaar in gesprek over het thema: ‘Het boek in Velp, vroeger en nu’.
  • 18 april: Walter Jansen zal met Judith Herzberg in gesprek gaan over 60 jaar dichterschap.
  • 10 mei: Jan Brokken zal, begeleid door pianist Tobias Borsboom, passages voorlezen uit zijn boek De tuinen van Buitenzorg, waarin hij het leven van zijn moeder in Nederlands-Indië beschrijft.

Voor meer informatie kijk op : https://www.facebook.com/boekhandeljansendefeijter.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Boekhandel Jansen & de Feijter 25 jaar! 2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen