Twee concerten in één weekend in de dorpskerk Spankeren

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Cabaretier Femke Vernij treedt zaterdag 18 maart op in de dorpskerk in Spankeren. ‘Op volle kracht’ is de titel van haar nieuwe programma, waarin ze naar eigen zeggen de strijd aangaat met de grillen van Moeder Aarde.

Foto c: Eva Broekema

Femke Vernij is verrassend, verwarrend en confronterend. Haar doel: het publiek inspireren, voordat het te laat is. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kosten €16,50 via rhederart.nl en aan de zaal.

Jazz en flamenco in de dorpskerk op zondagmiddag 19 maart 2023

los hermanos
los hermanos

Los Hermanos Martínez y Morelo is de naam van een trio dat op zondagmiddag 19 maart optreedt. Het trio bestaat uit de virtuoze flamenco-gistarist Eric Vaarzon Morel en twee net zo virtuoze saxofonisten: de broers Juan en Miguel Martínez. Alle drie hebben ze hun sporen verdiend op podia in binnen- en buitenland.

In dit project ontmoeten jazz en flamenco elkaar. Een ontmoeting die leidt tot prachtige muziek. Het concert begint om 15.00 uur Kaarten €18,50 via rhederart.nl of aan de zaal.

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen