‘Anders dan anders viering’ in Dorpskerk Rheden

Foto: Dorpskerk Rheden

RHEDEN – De ‘Anders dan anders viering’ op zondag 19 maart in de Dorpskerk van Rheden is precies zoals de naam doet vermoeden: dit uur op zondagmorgen zal anders dan anders zijn.

Het wordt geen gebruikelijke dienst, want de traditionele liturgie wordt helemaal losgelaten. De voorbereiding is in handen van een aantal mensen die de viering op zondagmorgen toegankelijker wil maken voor meer mensen.

Het thema van dit uur op zondagmorgen is ‘Dankbaarheid’. Op bijzondere en creatieve wijze zal het thema belicht worden. Er zal speciale aandacht besteed worden aan de kinderen, zij zijn van harte welkom met hun ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen.

Kom deze zondagmorgen naar de Dorpskerk en laat je verrassen en inspireren, koffie en thee staan klaar!

Deze ‘Anders dan anders viering’ is ook online mee te beleven of terug te kijken. Kijk voor meer informatie op www.dorpskerkrheden.nl.

  • Datum:    zondag 19 maart
  • Tijd:          10.00 uur
  • Plaats:     Dorpskerk Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen