Mantelzorgcafé donderdag 16 maart het Dementie Stellingen Spel

Foto: Innoforte

VELP – Op donderdag 16 maart is er weer een Mantelzorgcafé waar het thema dementie centraal staat. Van 19:30 tot 21:30 is iedereen weer welkom aan de Graaf Ottostraat 30d te Velp, die mee wil praten over dit thema.

Het Dementie Stellingen Spel geeft de deelnemers aan de hand van verschillende kaarten die zij pakken, de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over allerlei onderwerpen met betrekking over dementie. Sandra Tuijten en Marieke Menting, beiden casemanager dementie, leiden de avond bij ’t Prieel in Velp.

Het doel van het Dementie Stelling Spel is niet om zoveel mogelijk stellingen te bespreken, maar met elkaar de verdieping op te zoeken. Het spel kent geen winnaar of verliezer, iedereen gaat met nieuwe inzichten verder.

Heeft u belangstelling voor dit onderwerp, dan bent u van harte welkom in het Mantelzorgcafé. Dit café biedt in ontspannen sfeer een steuntje in de rug voor mensen in vergelijkbare omstandigheden. Stichting Innoforte organiseert het Mantelzorgcafé in samenwerking met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Attent Zorg en Behandeling.

Waar en wanneer?

Het Mantelzorgcafé wordt gehouden op donderdag 16 maart van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. De toegang is gratis.

Aanmelding

U bent van harte welkom deze avond! Aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. U kunt zich telefonisch aanmelden via 026 – 370 7070 bij het MVT, of via 06 – 8369 7204 bij ‘t Prieel. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen