Repair Cafe Velp 25 maart 2023

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Zaterdag 25 maart van 14.00 uur tot 15.45 uur kunt u weer gebruik maken van het Repair Café in Buurthuis De poort.

Iedereen kan langskomen om samen met de reparateurs alles te maken wat onder de arm meegenomen kan worden van wekker tot mixer en van heggenschaar tot stofzuiger. Uitzondering: geen tv, magnetrons of apparaten op krachtstroom. Ook kunt u ook klein naaiwerk en kleine fietsreparaties aanbieden.

Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, daarvoor staat een spaarvarken bij de ingang, eventuele materiaalkosten zijn voor eigen rekening.

Vrijwilligers zijn altijd welkom maar vooral een klokkenmaker wenselijk.

Het Repair Café in Velp had een klokkenmaker als vrijwilliger, helaas is hij op het moment ziek en mogelijk langdurig niet beschikbaar. Heeft u kennis van klokken en uurwerken dan bent u van harte welkom. Het Repair Café in Velp is elke laatste zaterdag van de maand. Dus ben je één zaterdagmiddag per maand voor een paar uurtjes beschikbaar, neem dan contact op via [email protected] 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen