Ellie Janssen wint fotowedstrijd gemeente Rheden

Foto: Ellie Janssen

Ellie Janssen uit Velp heeft de fotowedstrijd “Een beetje verliefd op Rheden” gewonnen. Uit de vele inzendingen koos de jury haar foto van de IJssel bij hoog water.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 16 januari deed wethouder Paul Hofman een oproep aan alle inwoners om foto’s van hun meest geliefde plekje in de gemeente Rheden in te sturen. Die oproep was niet aan dovemansoren gericht: in de periode van 16 januari tot 1 maart stuurden 73 fotografen maar liefst 216 foto’s in.

Persoonlijke verhalen

Het was voor de jury geen eenvoudige opgave om uit de vele inzendingen een prijswinnende foto te kiezen. Wethouder Paul Hofman: “Ik was niet alleen aangenaam verrast door het grote aantal foto’s, maar ook door de hoge kwaliteit. De ene foto was nog mooier dan de andere. Sommige fotografen schreven er ook hele mooie persoonlijke verhalen bij. Ik werd er echt heel blij van.”

Na lang wikken en wegen viel de keus uiteindelijk op de foto van Ellie Janssen uit Velp. Zij maakte haar foto tijdens een wandeling van Velp naar Rheden langs de IJssel met hoog water. “Deze foto sprong eruit, omdat deze is gemaakt op een wat minder voor de hand liggende plek in onze gemeente. De foto straalt een enorme rust uit en geeft een mooi beeld van ons prachtige landschap aan de IJssel”, zegt Paul Hofman.

Tentoonstelling

Ellie Janssen ontvangt binnenkort een afdruk van haar foto en een cadeaubon. De mooiste foto’s komen dit het najaar te hangen op een tentoonstelling over het 450-jarig bestaan van de gemeente Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen