Pianorecital door Ángel Laguna in kerkje De Oude Jan in Velp

Foto: Ángel Laguna

VELP – De Spaanse pianist Ángel Laguna geeft op zondag 19 maart om 15.30 uur een pianorecital in kerkje De Oude Jan. Hij speelt werken van de componisten Beethoven en Schubert.

Ángel Laguna is als docent verbonden aan het Professional Conservatory of Music in de Spaanse hoofdstad Madrid, maar hij is ook een veelgevraagd solist. Zo trad en treedt hij op in diverse steden in Spanje, maar speelde ook op diverse podia in Europa. Na zijn deelname aan het concertfestival voor jonge pianisten in Duitsland, Campus Cleve, gaf hij meer dan twaalf concerten in verschillende steden in Nederland en Duitsland. En nog onlangs nog gaf hij recitals in Londen in de concertzalen St. Martin in the Fields, St. James Piccadilly en in de Steinway Hall. Samen met een orkest speelde hij Beethovens 5de pianoconcert in de St. Stephen Church in Londen en Mozarts pianoconcert No. 13, KV 415, in de St John Notting Hill Church.

Waldstein
Het repertoire van Ángel Laguna is breed, maar zijn voorkeur hebben de klassieke componisten als Haydn, Mozart, Beethoven en Schubert. In Velp klinken onder andere de Waldstein Sonate Op. 53 van Ludwig van Beethoven en de vier Impromptus D. 935 van Franz Schubert.

Kerkje De Oude Jan, Kerkstraat 56, Velp. Entree: € 15, Vrienden Oude Jan: € 10, bezitters Gelrepas, CJP en jongeren tot 18 jaar: € 5. Kinderen gratis. Voorverkoop kaarten bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp. Indien nog beschikbaar vanaf 15.00 uur ter plaatse. www.vriendenvandeoudejan.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen