Komt u ook naar de Autisme Informatiemarkt in Dieren

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Op zaterdag 8 april organiseert AutiCafe Dieren een Autisme Informatiemarkt in het Inloophuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 te Dieren, de markt is er van 12.30 tot 17.00 uur.

Op deze markt, die binnen is, vindt u diverse aanbieders, organisaties en andere initiatieven met kraampjes. Het doel van de Autisme Informatie Markt is mensen met ASS of mensen die daar meer van willen weten, persoonlijk of beroepsmatig, kunnen hier binnenlopen en kijken of er iets is waar ze meer van willen weten.

Zo zijn er vrijwilligers aanwezig die bijvoorbeeld wat kunnen vertellen over het initiatief Iets Drinken, of het spel “Een steekje los”. Ook zijn er organisaties die ondersteuning bieden voor mensen met een vorm van autisme en is er ruimte om even rustig een kopje koffie of thee te drinken en in gesprek te gaan met elkaar, om te netwerken of gewoon alles vanaf een afstand te bekijken.

De Autisme Informatiemarkt is vrij van entree, koffie en thee zijn gratis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen