Jazzband Ben Martin op vrijdag 24 maart in Dorpskerk Spankeren

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Jazzband Ben Martin treedt op vrijdagavond 24 maart op in de dorpskerk in Spankeren. Het swingende gezelschap komt uit Dieren en omgeving.

Een bigband is het (nog) niet helemaal, maar de bezetting mag er desondanks zijn: een drie man tellende ritmesectie (drums, bas, piano), een zangeres, een trompettiste, een tromboniste twee altsaxofonisten, twee tenoristen, en een baritonsaxofonist. Bandleider en topsaxofonist Miguel Martínez heeft met de enthousiaste musici, deels leerlingen van de muziekschool in Dieren, een behoorlijk repertoire opgebouwd. De band heeft inmiddels op tal van podia succesvolle optredens afgeleverd. Op het repertoire staan stukken van onder anderen Duke Ellington, Herbie Hancock, Thelonious Monk, Sonny Rollins en Charlie Parker. Ook latinjazz wordt niet geschuwd. De bandleden genieten van samen musiceren en kijken altijd enorm uit naar optredens. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen