Dorpsschouw Rheden 2023 gaat van start!

Foto: Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang (RD) gaat de komende weken een dorpsschouw houden in het openbaar gebied van het dorp. Alle straten worden bezocht en vanuit de beleving van dorpsbewoners beoordeeld op de elementen van schoon, heel, veilig en mooi.

5 teams van 2 personen zullen het dorp doorgaan en gebreken constateren bij wegen, trottoirs, pleinen en plantsoenen. Woningen worden niet beoordeeld, tenzij overhangende struiken en bomen in tuinen voetgangers, mindervaliden en verkeer de vrije doorgang belemmeren. Waar nodig zullen foto’s worden gemaakt.

De afdeling Buurtbeheer van de gemeente is bij de voorbereiding van de schouw betrokken geweest. De resultaten van de schouw zullen worden verwoord in een rapportage en eind mei aangeboden aan de gemeente met het verzoek voor een vervolg.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen