‘’Kunst steunt de Arnhemse daklozen’’

Foto: Zippora Meijer

VELP/ARNHEM – Kunstenares Zippora Meijer houdt van 18 april t/m 16 mei 2023 een expositie van schilderijen, sieraden en toegepaste kunst in Galerie Zippora Meijer Art & Design waarbij vijftig procent van de opbrengst van de verkoop wordt gedoneerd aan daklozenopvang De Banaan in Arnhem.

Zippora; “Ik ben zelf een aantal jaren geleden ook een tijd dakloos geweest en weet hoe zwaar deze mensen het hebben. In daklozenopvang De Banaan kunnen ze tijdelijk tot rust komen, wat eten en drinken, even bijslapen, en een luisterend oor vinden voordat ze weer in de overlevingstand moeten gaan”.

Opvang De Banaan wordt gedirigeerd door Tonnie van den Herik (75+), ’de moeder van Arnhemse daklozen’. Tonnie zet zich al tientallen jaren in voor deze kwetsbare doelgroep. In 2020 is Tonnie voor haar werkzaamheden hoogst erkend en benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau door burgemeester Marcouch. Bij de verkiezing voor Arnhemse Held 2023 was Tonnie één van de genomineerden. Ze werd nummer één als DE held voor de daklozen en vele anderen.

De helft van elk verkocht kunstwerk in Velp gaat naar de daklozenopvang in Arnhem. U bent van harte welkom

  • Officiële opening: Zaterdag 22 april 2023 om 16.00 tot 20.00 uur
  • Galerie: Hoofdstraat 51-53 in Velp (GLD)
  • Openingstijden: Di, Vr, Za 11.00 t/m 17.00 uur en op afspraak, Zipporameijer.com

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Nieuwe galerie Zippora Meijer Art & Design in Velp

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen