Laatste Sunday Life Café van het seizoen met Coverband @One

ELLECOM – Zondag 2 april 2023 vond de laatste Sunday Life Café van het seizoen plaats, met als afsluiter de band @One in De Peerdestal.

@One is een nieuw geformeerde Coverband uit de regio, het zijn ervaren muzikanten die al veel podia in Nederland en daar buiten hebben bespeeld. De band bestaat uit : Leonie (zang); Fred ( bas-zang); André (gitaar-zang); Maarten (gitaar), Han ( toetsen-zang) en Ad (drums).

De band bracht muziek van onder andere Fleetwood Mac, Doobie Brothers, Clapton, Sas Jordan en nog vele anderen. Een repertoire; herkenbaar, maar niet standaard. Zij speelde drie sets van ongeveer 45 minuten.

De eerste try-out hebben ze gehad in een Café in Doetinchem en leverde de eigenaar een vol café met enthousiast publiek op. Daarna hebben ze een eerder optreden in een Café in Velp gehad wat ook een succes was.

Ook deze zondag was het optreden in De Peerdestal in Ellecom fantastisch voor de band @One. Een topmiddag die werd druk bezocht met hetzelfde effect… het publiek lekker dansend en genietend van een hapje en drankje, een perfecte mix voor een zeer geslaagde middag, die om 15.00 uur begon en om 18.00 uur werd afgesloten. De entree was gratis.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen