Herdenking bevrijding Dieren in het Carolinapark

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op maandag 17 april om 13.30 uur wordt de bevrijding van Dieren, 78 jaar geleden, herdacht. De herdenking vindt plaats bij het oorlogsmonument in het Carolinapark aan de Hogestraat in Dieren en wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Oranjerie.

Locoburgemeester Dorus Klomberg houdt bij deze plechtigheid een toespraak.

Tijdens de herdenking lezen leerlingen van de OBS Koningin Emmaschool, Het Rhedens en PC basisschool De Boomgaard zelfgemaakte gedichten en/of verhalen voor. Ook het Dierens Mannenkoor, Keep them Rolling, Veteranen, de Dierense Oranjestichting, Stichting Vrienden van de Oranjerie, de heer Harry Leeman en het Buurtschap van Dieren verlenen hun medewerking aan de herdenking.

Locoburgemeester Dorus Klomberg en wethouder Gea Hofstede en bovengenoemde organisaties en leerlingen leggen kransen en bloemen bij het oorlogsmonument.

Aansluitend volgt het defilé langs het monument.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen