Viering van het 50-jarig bestaan en benoeming ereleden buurtvereniging Alteveer Velp

Foto: buurtvereniging Alteveer

VELP –  Buurtvereniging Alteveer is op 30 maart 1973 opgericht in de kas aan de Alteveer in Velp. Doel van de buurtvereniging was om gezellig met buurtgenoten activiteiten te organiseren en dit gebeurt 50 jaar later nog steeds.  

Gezellig jubileumfeest voor buurtvereniging Alteveer in Velp

Het is een vereniging niet alleen voor de mensen uit de straat Alteveer maar ook de nabije buren mogen lid worden. Om het 50-jarig jubileum te vieren was er op dezelfde locatie als waar het ooit begon een jubileumfeest op zaterdag 1 april 2023.   

 ’s Middags was er een officieel gedeelte waarbij 3 leden van het eerste uur in het zonnetje zijn gezet en benoemd zijn tot erelid van de vereniging.  Evert en Martha Navarro en Joke Willemsen, alle drie al 50 jaar lid en vele jaren actief als bestuurslid. Martha als belichaming van de doelstelling van de buurtvereniging: Gezelligheid en Verbondenheid, en Evert vele jaren als voorzitter. In hun werkplaats achter Alteveer 12 heeft de buurtvereniging vele jaren de activiteiten mogen organiseren. Joke is vele jaren actief bestuurslid geweest, en is nu nog voortrekker voor de klaverjas avonden. Wethouder Ronald Ter Hoeven van gemeente Rheden kwam langs met complimenten voor de ereleden en de buurtvereniging. 

Daarna was het vooral een gezellig samen zijn. Er waren oude video’s en foto’s te zien, en vele herinneringen op te halen. Voor de kinderen waren er binnen leuke spelletjes en een enkeling waagde zich ondanks het natte weer op het springkussen. Om 17.00 uur kwamen de pizzabakkers met hun truck en die zorgden voor heerlijke pizza’s uit de oven. 

 ’s Avonds vond een jaren 70 party plaats. Vele buurtgenoten hadden hun best gedaan voor een passende outfit en dat vormde een heel kleurrijk geheel.  Dankzij het enthousiasme van Discoteam Moonlight gingen de voetjes van de vloer en werd er heerlijk gedanst. 

Op naar de volgende 50 jaar!  

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen