Thema Café: Donorkind onder de regenboog

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Emma Remerie-Spek (34) is opgegroeid bij twee moeders. Ze had een fijne jeugd, maar ze heeft ook discriminatie en pesterijen meegemaakt. Daarnaast is Emma vermoedelijk het eerste kind in Zutphen dat via een donorvader ter wereld kwam.

Vijf jaar geleden heeft zij haar donorvader voor het eerst ontmoet en blijkt ze nog dertig halfbroertjes en -zusjes te hebben.

Op vrijdag 14 april 2023 wordt in de Dorpskerk van Rheden een Thema Café georganiseerd. In een café-achtige setting komt de organisatie er in een vraaggesprek met Emma achter wat haar jeugd voor haar betekend heeft en met welke vooroordelen zij te maken kreeg en krijgt. Want zowel het opgroeien bij twee moeders als het hebben van een donorvader, hebben invloed op het leven van Emma. Daarom strijdt ze nu voor meer begrip en openheid. Ook het publiek krijgt de gelegenheid om vragen aan haar stellen.

Je bent van harte welkom bij dit Thema Café om te luisteren en jouw vragen aan Emma te stellen.

  • Waar: Dorpskerk Rheden
  • Wanneer: Vrijdag 14 april
  • Tijd: 20.30 uur, deuren open om 20.15 uur

Foto: Donorkind Emma met haar moeders, Omroep Gelderland

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen