Open repetitie bij Gelreband Dieren

Foto: Gelreband

DIEREN – De Dierense muziekvereniging Gelreband organiseert een open repetitie. Dat houdt in dat iedereen die een instrument kan bespelen mee kan doen. Op deze manier hoopt de Gelreband nog meer leden te mogen verwelkomen.

De open repetitie vindt plaats op maandag 17 april vanaf 19:30 uur in het clubgebouw De Metronoom, Imboslaan 69 in Dieren.

Momenteel bestaat de bezetting van de Gelreband uit trompetten, bugels, saxofoons, trombones, bastuba’s en slagwerk. Ook andere instrumenten zijn natuurlijk welkom, een mailtje sturen is dan wel even handig, zodat er bladmuziek aanwezig is. De repetitie wordt geleid door dirigent Harald Franken.

De Gelreband is een muziekvereniging voor jong en oud. In het verleden stond het orkest vooral bekend om de vele marcherende optredens in de regio, maar in 2019 is een switch gemaakt naar een zogenaamde stageband. Dit houdt in dat er niet meer lopend muziek wordt gemaakt. Repetities vinden iedere maandag plaats en er zijn zo’n vijf tot tien optredens per jaar.

Aanmelden voor de open repetitie kan via [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen