Nederlands korfbalteam op bezoek bij Rheko, Diderna en Rivalen tijdens jaarlijkse Fandag

Foto: team-NL-korfbal

RHEDEN/DIEREN  – Het voltallige Nederlands korfbalteam komt op woensdag 10 mei naar Rheko, Rivalen en Diderna. Van 14.30 -17.00 uur verzorgen zij bij Rheko in Rheden een korfbalclinic voor de jeugd.

Tevens zal er een battle gehouden worden tussen de jeugd en spelers van het Nederlands team. Tenslotte mogen de kinderen vragen aan de spelers stellen tijdens een ware ‘persconferentie’. Een handtekening scoren van je favoriete speler kan dan ook. Alle korfballende jeugd uit de omgeving is welkom.

De entree is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Doe dit voor 24 april via [email protected]. Er is plek voor maximaal 200 kinderen.

In de avond zal het Nederlands team een wedstrijd spelen tegen een regioteam, bij sporthal Theothorne in Dieren. Deze wedstrijd start om 19.30 uur. Ook hier is de entree gratis en aanmelden noodzakelijk via [email protected]. Vol = vol.

Rheko genomineerd als sportaccommodatie van het jaar

‘De duurzame Sportsector’ het de genomineerden bekendgemaakt voor de titel van Sportaccommodatie van het jaar 2023. C.K.C. Rheko uit Rheden is een van de vijf genomineerden!

De andere kanshebbers zijn: O.N.T. uit Opeinde, Stichting Randori uit Klaaswaal, TCD Hummelo en v.v. Hellendoorn. Meer dan zestig clubs schreven zich dit jaar in voor de prijs.

De jury heeft alle sportaccommodaties op vijf criteria beoordeeld: Duurzaam energiegebruik (energiebesparing, -opwek en -opslag); Duurzaam materiaalgebruik (afvalbeheer en circulariteit); Duurzame omgeving (biodiversiteit, klimaatadaptatie en gewasbescherming); -Multifunctionaliteit (maximaal gebruik van de sportaccommodatie); Communicatie (hoe deel je je verduurzaming met je leden en je omgeving.

Op 10 mei 2023 wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen