Het bestuur van Veelzijdig Velp stopt per direct de samenwerking met Centrummanager

Foto: BIZ Centrum Velp

VELP – Biz Centrum Velp, de ondernemersvereniging Veelzijdig Velp, nam eind 2022 afscheid van Jan Huurman als activiteitenregisseur. Na de sollicitatiegesprekken met enkele sollicitanten is in december de keuze gevallen op Marloe Kuster.

In Januari 2023 droeg Huurman zijn taken, gegevens en kennis officieel over aan Kuster. Marloe heeft een opleiding gevolgd als Centrummanager en heeft ervaring als ondernemer. Haar doel en taak was, samen met het bestuur, de verbinding te versterken tussen ondernemers en gemeente en het organiseren van allerlei activiteiten in het centrum van Velp. Ook verstuurde zij de nieuwsbrieven met informatie aan de leden.

Door onderlinge verschillen tussen Kuster en het bestuur bleek die samenwerking van korte duur.

Het bestuur heeft Marloe met onmiddellijke ingang ontslagen en haar enkele dagen de tijd gegeven alle zaken af te sluiten en terug te geven aan het bestuur. Ook is zij direct verwijderd als beheerder van de Facebookpagina.

Kuster schreef op 15 april 2023 zelf een bericht op Facebook over haar vertrek.

“De samenwerking tussen mij en het bestuur van BIZ centrum Velp is helaas niet werkbaar gebleken. Ik heb nog wel wat beloften gedaan aan ondernemers en organisaties deze zal ik ook nakomen maar dan op persoonlijke titel als vrijwilliger.

Aan de ondernemers van Velp wil ik graag meegeven, zoek elkaar op en organiseer samen leuke acties/activiteiten, er zitten onder jullie genoeg leuke ideeën en creativiteit waar je wat mee kan!! Veel succes gewenst.”

Leden van Veelzijdig Velp hebben een mail ontvangen

Het bestuur, bestaande uit Frank Martens, Harald Hendriks, Barbara Nederhoed, Roy Koenhen en Monica Cross hebben de leden van de vereniging op 17 april op de hoogte gebracht via de mail.

“Het bestuur van de BIZ staat voor een gezonde en goede toekomst van de BIZ en is enthousiast bezig om verbinding te houden met collega’s onderling en tevens met de gemeente om zó bepaalde zaken voor elkaar te krijgen in ons dorp. Helaas is gebleken dat de werkwijze van de pas aangestelde Marloe Kuster, als nieuwe Activiteiten Regisseur, hier absoluut niet bij aan sloot.  

Vanaf heden is Marloe dus niet meer werkzaam voor de BIZ en heeft het bestuur de regie overgenomen van de lopende zaken. In samenwerking met Happy Events wordt een inspanning geleverd om Koningsdag 2023 tot een succes te maken.

Uiteraard betreuren wij de gang van zaken, en gaan wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste, integere, betrouwbare én slagvaardige Activiteitenregisseur die prima past bij de visie die wij voor ogen hebben.”

Over hoe het zo mis heeft kunnen gaan tussen deze partijen weten wij inhoudelijk niet, ieder verhaal kent twee kanten, maar feit is dat zowel Marloe Kuster als het bestuur weer hun eigen weg gaan en op zoek moeten naar een andere invulling.

Voor wie vragen heeft of wil solliciteren naar deze functie kan contact opnemen met de voorzitter, Frank Martens, van Veelzijdig Velp of loop eens binnen bij één van de ondernemers.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen