Wandeling Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal in de Velperwaarden

Velperwaarden
Velperwaarden
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zondag 7 mei organiseert de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal om 13.00 uur, een wandeling in de Velperwaarden.

De wandeling start bij gemaal de Volharding. Adres: Lathumseveerweg 2 6883 JJ Velp. Hier kunnen slechts een paar auto’s parkeren. Kom daarom als het even kan op de fiets. Het is een wandeling in het buitengebied, doe stevige schoenen worden aangeraden!

De deelnemers bezoeken het gemaal de Volharding, dat speciaal voor hen opengesteld is en komen langs oude bakstenen sluisjes, het oude Veerhuis, een kazemat, een bijzondere brug en de IJssel! De natuur is hier erg mooi in mei!

Na afloop is er gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje op sportpark Overhagen bij de Velpse korfbalclub Sios ‘61, Rietganssingel 117 te Velp.

De wandeling is voor de OHK-leden gratis en niet-leden betalen 3 euro. U kunt ook meteen lid worden. De wandeling duurt circa anderhalf uur, en wordt begeleid door OHK-gidsen.

Aanmelden/ reserveren voor de wandeling via: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen