Openluchtfilms op het dak van Focus in meivakantie

Foto:

ARNHEM – Onder de Arnhemse sterrenhemel, met uitzicht op de Eusebius en de wind door je haren op groot scherm samen film kijken. In de meivakantie kun je bij Focus Filmtheater weer het dak op!

In de unieke openluchtzaal op het dak zijn op 28, 29 april, 5 en 6 mei vier films te zien.

Dakseizoen begintFocus

Het filmtheater aan het Audrey Hepburnplein in Arnhem start het openluchtseizoen met cultklassieker The Big Lebowski van de gebroeders Coen, de muzikale docu Little Richard: I Am Everything, de prachtige, originele stopmotionfilm No Dogs or Italians Allowed en het legendarische First Blood met Sylvester Stallone. De kaartverkoop is gestart!
Is het een beetje fris buiten? Geen probleem. Er zijn Focus-dekentjes beschikbaar en een deel van de stoelen in de dakzaal is voorzien van duurzame Sit en Heat warmtekussens. De films in het Focus op het dak-programma gaan altijd door. Bij slecht/nat weer verplaatst de film naar binnen. Meer informatie: www.focusarnhem.nl/ophetdak.

Programma

  • vrijdag 28 apr 21.30 uur Klassieker: The Big Lebowski
  • zaterdag 29 apr 21.30 uur Voorpremière: Little Richard: I Am Everything
  • vrijdag 5 mei 21.45 uur Voorpremière: No Dogs or Italians Allowed
  • zaterdag 6 mei 21.45 uur Klassieker: First Blood

Kaartverkoop

Er is maar beperkt plek in de dakzaal, dus koop je tickets op tijd via www.focusarnhem.nl/ophetdak. Voor de openluchtfilms gelden dezelfde tarieven als voor de reguliere films in Focus.

Over de dakzaal

Sinds mei 2018 huist Focus Filmtheater in een nieuw pand aan het Audrey Hepburnplein (voorheen: Kerkplein) te Arnhem. Het pand is voorzien van een eigen café-restaurant en zes filmzalen, waarvan één multifunctionele zaal en een openluchtzaal. De unieke zaal op het dak van het nieuwe Focus biedt het filmtheater de mogelijkheid om in alle seizoenen een passende programmering te bieden. Naast films wordt het dak ook gebruikt voor openluchtconcerten, lezingen, verhuringen, borrels en meer.

Praktische informatie

Focus Filmtheater | Audrey Hepburnplein 1 | 6811 EH Arnhem | 088-1900666 (maandag-vrijdag, 09.00-16.00 uur, zaterdag en zondag, 14.00-17.00 uur)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen