Informatieavond over zwerfafval binnen de gemeente Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – 3 x per jaar organiseert de gemeente Rheden een informatieavond over zwerfafval binnen de gemeente. Tijdens deze avond leggen ze uit welke initiatieven er reeds lopen en gaan ze graag met inwoners en bedrijven in gesprek.

Tijdens de vorige avonden hebben ze met veel zwerfafvalrapers kennisgemaakt, hebben zwerfafvalrapers onderling contact gelegd en hebben we vanuit de gemeente vragen en voorstellen van de zwerfafvalrapers opgehaald.

De aanpak van zwerfafval is erg belangrijk voor gemeente Rheden, maar het blijft een gecompliceerd, omvangrijk en kostbaar vraagstuk. De steun en hulp vanuit inwoners is hierbij essentieel.

“Alleen samen kunnen we daadwerkelijk stappen zetten richting een effectieve aanpak voor een schonere omgeving.”

Vanuit dit oogpunt is de gemeente in het najaar van 2022 gestart met kwartaalbijeenkomsten, waar ze graag met u in gesprek gaan over de zwerfafvalproblematiek. Ze horen ook graag wat u tegenkomt op straat, welke wensen/verwachtingen er zijn, welke mogelijke oplossingen u ziet etc.
Kortom, hoe kunnen zij u als vrijwilliger ondersteunen en de handen ineenslaan om tot een effectieve samenwerking te komen.

De vrijwilligers die bij de gemeente geregistreerd staan ontvangen hiervoor persoonlijk een uitnodiging. Echter, de avond is bedoeld voor ALLE inwoners die zich betrokken voelen bij dit probleem, dus ook inwoners die (nog) niet als vrijwilliger zijn aangemeld.

De eerstvolgende bijeenkomst staat nu gepland op

  • Woensdag 24 mei 2023
  • Locatie : Ontmoetingscentrum De Paperclip (zaal 4)
  • Adres : Eiberstraat 14, 6883 EJ Velp
  • Aanvang : 19.30 uur
  • Aanmelden is mogelijk tot 22 mei 2023

In verband met de catering en de grootte van de zaal, verzoeken zij u vriendelijk om uw aanwezigheid vooraf op te geven via [email protected]. Heeft u vrienden en/of familieleden die ook interesse hebben om op deze avond aanwezig te zijn, dan zijn zij uiteraard ook van harte
welkom. Ook hiervoor geldt, graag even vooraf opgeven via bovenstaand e-mail adres.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen