Koningsdag Ellecom: Altijd weer een groot feest!

ELLECOM – Op donderdag 27 april opende dorpswethouder Paul Hofman van de gemeente Rheden de festiviteiten, die georganiseerd waren door de Oranjevereniging Ellecom, op een drukbezocht dorpsplein met enthousiaste dorpsbewoners.

Wethouder Paul Hofman zei: “Ik voel me vereerd om op deze zonovergoten Koningsdag 2023 de festiviteiten hier in het dorp te mogen openen. Laten we het Wilhelmus laten spelen door het Muziekcorps der voormalige Schutterij Doesburg, bijgestaan door muziekvereniging Excelsior uit Ellecom/De Steeg. We hijsen de vlag en ik verklaar Koningsdag officieel geopend. Ik wens iedereen een mooie en gezellige dag toe.”

Na de Aubade werd de traditionele optocht met versierde fietsen gehouden voor de kinderen, met de muziekvereniging voorop, om een ronde door het dorp te maken. Bij terugkomst kregen alle kinderen een vaantje en wat te drinken met wat lekkers.

Hierna waren er verschillende activiteiten, zoals oud-Hollandse spelletjes, een kleedjesmarkt, cupcakes, een volleybaltoernooi voor jong en oud, en natuurlijk de stoelendans. Er was ook veel muziek. Het was genieten voor groot en klein op het dorpsplein van Ellecom.

De Oranjevereniging kan terugkijken op een zeer geslaagde Koningsdag met heerlijk weer. Wat wil een mens nog meer!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen