Heel Rheden bakt op Koningsdag 2023

RHEDEN – Op 27 april 2023 om 09:30 uur werd Koningsdag officieel geopend door Gea Hofstede, dorpswethouder van de gemeente Rheden, op het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. Nadat het Wilhelmus was gespeeld door de March & Showband Rheden samen met het Rhedense Fanfare Corps, verklaarde de wethouder in haar toespraak dat Koningsdag geopend was en wenste ze iedereen een gezellige en mooie dag toe.

Vervolgens opende de kleedjesmarkt van de kinderen om 10:00 uur in zalencentrum Ons Huis, en was te bezoeken tot 12:00 uur. Van 10:00 tot 16:00 uur verzorgde DJ ‘De Feestpolitie’ gezellige muziek op het plein. Van 12:00 tot 17:00 uur waren er allerlei oud-Hollandse spelletjes en een springkussen voor de kinderen. Van 16:00 tot 20:00 uur was er dansmuziek door Ekspreszoo bij Ons Huis.

Tijdens de “Heel Rheden Bakt” wedstrijd op het plein beoordeelde presentator “Andre v Duyn” samen met “Robért van Beckhoven” de baksels van de acht deelnemers van de bakwedstrijd om 14:00 uur. Jurylid “Janny van der Heyden” stond hen hierbij bij. De wedstrijd kende twee categorieën, één voor deelnemers tot 16 jaar en één voor deelnemers van 16 jaar en ouder.

De winnaars van de categorie tot 16 jaar waren Jill Bouwmmeester, Lieve & Djoeke en Ana Haverkamp. De winnaars van de volwassen categorie waren Jolijn v. Gestel, Jaylinn Imming en Charlie Schyädes.

Deze mooie Koningsdag in dorp Rheden werd georganiseerd door de Oranjevereniging Rheden voor Oranje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen