Wilt u wekelijks mee eten bij “Het Rhedens Maal”?

Foto: Het Rhedens Maal

RHEDEN – Het “Rhedens Maal” verzorgt wekelijks voor ongeveer 50 personen een maaltijd in “Het Dorpshuis” in Rheden voor met name kwetsbare ouderen. De maaltijden zijn op woensdagavond.

Vanaf 17.00 uur bent u welkom waarna de maaltijd tussen 17.30 uur en 17.45 uur begint.

Voor slechts 6 euro per maaltijd kunt u gemiddeld zo’n 45 weken per jaar mee eten. Deze maaltijden worden geheel verzorgd door het fantastische vrijwilligersteam!

Momenteel is er weer ruimte voor nieuwe gasten die wekelijks aan willen schuiven bij deze gezellige maaltijdvoorziening. Voor gasten die zeer slecht ter been zijn is er een beperkte mogelijkheid om gebruik te maken van onze samenwerking met de “PlusBus”.

Heeft u belangstelling, dan kunt u zich aanmelden bij Marleen Noorland. U kunt haar bellen op: 0 6 – 2 0 1 6  8 8 0 8. Wordt er niet opgenomen spreek dan uw naam en telefoonnummer in dan wordt u terug gebeld.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen