Atelier Creso Velp viert 40 jarig bestaan met expositie ‘Nalatenschap’

Foto: Atelier Creso

VELP – Van donderdag 18 mei (Hemelvaartdag) tot en met zondag 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur zet Atelier Creso haar deuren wijd open voor de gratis te bezoeken expositie van tekeningen en schilderijen die beginnende en zeer gevorderde vrijetijdskunstenaars hebben gemaakt in allerhande technieken.

Het tentoonstellingsthema in het 40ste bestaansjaar van Creso is ‘Nalatenschap’ en Creso verheugt zich weer op vele regionale bezoekers uit de gemeente Rheden en daarbuiten.

Wat laat jij na aan mooie herinneringen, voorwerpen of wat is aan jou nagelaten als belangrijke nalatenschap die je altijd koestert en ook doorgeeft? Wat zit er in jouw schatkist aan verhalen, voorwerpen en herinneringen? Verbeelding van dit mooie thema in tekeningen en schilderijen zie je bij Atelier Creso.

Het team van gespecialiseerde teken- en schilderdocenten van het atelier staat bezoekers graag te woord over alle creatieve cursussen die Creso geeft, waaronder van de kindercursus en de Jeugd Academie voor jongeren tot 18 jaar. Kortom, deze open dagen expositie is mooi om te zien voor alle leeftijden en de toegang is gratis!

• Open Expo Dagen: donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei 2023
• Open van 11.00 tot 17.00 uur – toegang gratis
• Stichting Atelier Creso – Schoolstraat 12 – 6882 NS VELP
• www.ateliercreso.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen