Nederlandse korfbalteam geeft clinic bij Rheko

RHEDEN/DIEREN – Op woensdag 10 mei bracht het volledige Nederlandse korfbalteam een bezoek aan de korfbalverenigingen Rheko, Rivalen en Diderna in Rheden voor een korfbalclinic voor de jeugd, die plaatsvond op de locatie van Rheko aan de IJsselsingel.

Ongeveer 70 kinderen hadden zich aangemeld voor de korfbalclinic van deze fandag. Nadat iedereen was verwelkomd en er een groepsfoto was genomen, werd er een wedstrijd gehouden tussen de jeugd en de spelers van het Nederlands team. Bovendien hadden de kinderen de kans om in groepen vragen te stellen aan de spelers van het Nederlandse team tijdens een “echte persconferentie” of om een handtekening te bemachtigen. De middag begon om 14.30 uur en eindigde om 17.00 uur.

’s Avonds om 19.30 uur vond er in de sportzaal van Theothorne aan het Callunaplein in Dieren een bijzondere oefenwedstrijd plaats tussen Team NL en een samengesteld Regioteam, bestaande uit spelers van verenigingen uit de regio. Het Nederlandse team won deze wedstrijd met 29-13 na 2 keer 30 minuten speeltijd. Hiermee werd deze geweldige en geslaagde dag afgesloten en werd iedereen bedankt voor hun inzet. De wedstrijd werd druk bezocht door zowel jeugdleden als volwassenen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen