Expositie Bloem bij Aeres Velp

Foto:

VELP – Met veel eigen creatieve vrijheid laten de mbo bloemstudenten uit alle leerjaren tijdens de expositie van donderdag 25 mei 2023 hun mooiste bloemwerk zien. Voorbeelden hiervan zijn plantenarrangementen, tafeldecoraties, draagbare objecten, kransen, schaalschikkingen en natuurlijk kleurrijke boeketten.

Daarnaast zijn er etalages te bewonderen van de stylingstudenten. Tussen 16.00 – 21.00 uur is de expositie gratis te bezoeken.

Kom het zien en doe je eigen inspiratie op!

In het jaar of de jaren dat de student bij Aeres MBO Velp de opleiding is gestart, gaat de ontwikkeling hard. Nadat eerst uiteraard de basistechnieken goed bijgebracht zijn zal de student steeds meer ruimte krijgen om zijn of haar eigen stijl te laten zien in het bloemwerk. Tijdens de expositie tonen ze het publiek dat er eigenlijk geen student hetzelfde werkt. Er is creatief gezien zoveel mogelijk als je werkt met natuurlijke materialen en bloemen, dit zie je terug in de etalages die ingericht zijn door de stylisten.

Expositie dit jaar op eigen benen

Dit jaar is er geen Festival Goed Groen. De volgende staat gepland op 30 mei 2024, dan weer gelijktijdig met het programma van de vakgroep Bloem. Toch maken ze er dit jaar ook een feest van, inclusief de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. De expositie is al jaren een trekker voor zowel particulieren als professionals.

Alvast wat tips voor de bezoekers: kom met de fiets of openbaar vervoer. Kom je toch met de auto? Parkeer dan in de wijk en zeker niet op grasstroken of voor uitritten van de buurtbewoners.

expositie-bloem

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen