Auto belandt in tuin bij ongeval in Velp

Foto: Martin Slijper

VELP – Op maandagmiddag rond 17:30 uur, vond er een ongeluk plaats op de rotonde van de Nordlaan en de Arnhemsestraatweg in Velp, een auto belandde in een tuin nadat de chauffeur uitweek voor een fietser. De automobilist wilde de afslag naar de Nordlaan nemen, maar zag daarbij een fietser over het hoofd en schrok.

De inzittende bleef gelukkig ongedeerd en de auto is door een bergingsbedrijf geborgen. De chauffeur kon niet voorkomen dat hij een verkeersbord omreed van een vluchtheuvel en met zijn auto in de tuin van een naast de rotonde gelegen woning belandde.

Op de rotonde van de Nordlaan en de Arnhemsestraatweg in Velp hebben fietsers voorrang. Het is daarom belangrijk dat automobilisten en andere weggebruikers zich hiervan bewust zijn en hun snelheid aanpassen om een ongeluk te voorkomen. Helaas gebeuren er regelmatig ongelukken op deze rotonde waar fietsers bij betrokken zijn.

Ongeval rotonde Nordlaan - Arnhemsestraatweg Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen