Politie IJsselwaarden heeft een nieuw bureau in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De afgelopen maand heeft politie IJselwaarden zich volop ingezet voor haar verhuizing. Na een periode van 2 jaar is het eindelijk zover! Ze zijn nu gevestigd in het nieuwe politiebureau aan de Stationsstraat in Velp, waardoor het basisteam IJsselwaarden nu onder één dak werkt.

Zowel het politieteam Dieren als de collega’s uit Rheden (die tijdens de verbouwing op een tijdelijke locatie werkten) en Doesburg kunnen nu gebruikmaken van de werkplekken in het nieuwe bureau. Dit nieuwe politiebureau is energieneutraal en klaar voor de toekomst. Deze week zijn ook de collega’s die tijdens de sloop- en verbouwingsfase in Rheden werkzaam waren, verhuisd naar Velp.

De locatie in Dieren is nu gesloten. Alle collega’s van het basisteam werken nu samen vanuit Velp. Hoewel de politiepost in Dieren definitief gesloten is, heeft dit geen invloed op de bereikbaarheid en zichtbaarheid. Hoewel we niet meer vanuit Dieren werken, is de politie nog steeds actief in Dieren te vinden. Ook daar zult u de wijkagenten nog regelmatig tegenkomen!

Het politiebureau in Velp heeft nieuwe openingstijden, als u een afspraak wilt maken voor aangifte, een ontmoeting met de wijkagent heeft of vragen heeft, bent u welkom op de Stationsstraat 40. Het bureau is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur, maar alleen op afspraak.

Als u iets wil weten over het nieuwe politiebureau of andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met de politie op te nemen! Bel de politie op via 0900-8844 of kom gerust eens langs in Velp!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen