Huisdier van de week: Ontmoet Daphne

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Daphne is een heel nieuwsgierig konijn en komt enthousiast naar je toe, aaien vindt ze soms nog een beetje spannend, maar met een rustige aanpak kan ze een aai best waarderen.

Zodra ze wat vertrouwen heeft, blijft Daphne steeds weer bij je terugkomen. Ze vindt het leuk om met een balletje te spelen. Daphne wordt geplaatst bij een rammelaar en niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Konijn Daphne.

Diernummer: 31593

Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/daphne/

Heeft u interesse? Geeft u Daphne een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen