Cantatedienst 11 juni in Grote Kerk Velp

Foto: Protestantse Gemeente Velp

VELP – Op zondag 11 juni wordt in Grote Kerk te Velp een cantatedienst gehouden. Cantate ‘Brich dem hungrigen dein Brot’ (BWV 39) van Johann Sebastian Bach wordt uitgevoerd door het  Bachensemble Arnhem o.l.v. Thea Endedijk-Griffioen, m.m.v. sopraan Jennifer van der Hart,  alt Mariska Wessel en bas Hans Scholing. 

De tekst van de cantate doet een beroep op het rentmeesterschap als opdracht: het goede van de aarde moet gedeeld worden in navolging van de Schepper die de mens doet delen in de goedheid van de schepping. Samen met de 25 zangers en 11 instrumentalisten van het Bachensemble belooft het een prachtige en inspirerende cantatedienst te worden. 

Voorganger is pastor Janneke Bron. Organist is Arno VreeKom zondag 11 juni 2023 om 10.00 uur luisteren en meevieren. Je bent van harte welkom!

Cantatedienst Grote Kerk Velp - Protestantse Gemeente Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen