Bezinningsbijeenkomst bij het Gouden Rozenkruis Arnhem

Foto: Gouden Rozenkruis

ARNHEM – Op dinsdag 30 mei 2023 zal er bij het Gouden Rozenkruis weer een bezinningsbijeenkomst worden gehouden. ‘Dichter bij waarheid -door inzicht en observatie van jezelf’.

Een woord van Krishnamurti: 
“Iedere activiteit van het denken, elke trilling van het gevoel, wordt een stapsteen naar de waarheid die eeuwig leven is. Daar is inzicht voor nodig en observatie van jezelf in wat je denkt, voelt en doet. Het leven, de eeuwige werkelijkheid, huist in alle dingen. Het is niet iets buiten ons. Het is te allen tijde en in al zijn volheid in ieder van ons aanwezig. Als je vervuld bent van die werkelijkheid, als je zó leeft, geeft dat blijvende vrede.”

Wil je je hierop bezinnen, kom dan naar de, vrij toegankelijke, bijeenkomst van dinsdag 30 mei van 20.00 uur tot 20.45 uur, Velperweg 58 Arnhem.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen