Bonte Schaap Festival opent inschrijving kleedjesmarkt

Foto: Vincent Riebroek

RHEDEN – Op zondag 11 juni vindt de tweede editie van het Bonte Schaap Festival plaats. Ook dit jaar is er wederom een kleedjesmarkt voor kids tot 12 jaar met hun ouders. Een ideale mogelijkheid om spullen te verkopen waar je toch niks meer mee doet!

De organisatie van het festival zorgt voor iets lekkers en wat te drinken voor de kinderen op de markt en een uitwijkmogelijkheid bij slecht weer. Inschrijven kan via de website www.bonteschaapfestival.nl.

Het verdere programma begint ook steeds meer vorm aan te nemen. Zo is Circus Lorelly present op het Dorpsplein, vind je de Living Statues op het festivalterrein en is er weer een podium met livemuziek voor het Wapen van Rheden. Bij de dorpskerk vind je het vereningingsplein met allemaal leuke (sport-)activiteiten. Naast de kleedjesmarkt is het ook nog steeds mogelijk om een kraam te huren op dit superleuke en goedbezochte evenement.

Kijk op de website www.bonteschaapfestival.nl voor alle info.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen