Twaalf leden van muziekvereniging Wilhelmina Spankeren geslaagd

Foto: Muziekvereniging Wilhelmina

SPANKEREN – Afgelopen zaterdag zijn maar liefst twaalf leden van muziekvereniging Wilhelmina Spankeren geslaagd voor hun muziekexamen. De examens werden bij Cadenza in Twello afgenomen door de Muziekbond Gelderland-Flevoland (MBGF).

Negen leden zijn geslaagd voor hun praktijkexamen en drie leden zijn geslaagd voor hun theorie examen. Alle twaalf leden zijn ze met prachtige cijfers geslaagd.

Twee leden hebben hun diploma’s met lof gehaald. Drie leden hebben hun theorie examen B gehaald met een 9.6, 8 en 8.4. Instructeur Edgar Lutke zegt buitgewoon trots te zijn op zijn leerlingen. De woordvoerder van de vereniging zegt in een verklaring trots te zijn op deze toppers en feliciteerde hen met het resultaat.

Muziekvereniging Wilhelmina heeft naast de fanfare ook een mooi opleidingsorkest waarbij alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd zijn, een goede kweekvijver voor muzikanten, aldus de woordvoerder. Meer informatie over de activiteiten van muziekvereniging Wilhelmina vindt u op de website www.wilhelmina-spankeren.nl

muziekvereniging Wilhelmina

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen