Doe mee met het Leerlingenorkest Rheden!

Foto: Lucia Gorissen

DIEREN – Bespeel je een muziekinstrument of zit je op muziekles en heb je zin om samen met leeftijdsgenootjes muziek te maken? Doe mee met het Leerlingenorkest Rheden! Iedereen die een instrument kan bespelen en tussen de 6 en 21 jaar oud is, kan meedoen. Ook als je net bent begonnen.

De volgende repetitie is zondag 9 juli van 10.00 tot 13.00 uur in De Bundel, Ericaplein 5 in Dieren. Er kunnen nog meer muzikanten meedoen, dus meld je snel aan via [email protected]. Meedoen is gratis. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Dirigent Patrick de Heus begeleidt het orkest en arrangeert de muziek zo dat iedereen, op ieder niveau, kan meespelen.

Zondag 10 september is er nog een repetitie. Tot slot sluit je op zondag 17 september samen af met een spetterend concert in openluchttheater De Pinkenberg, waar je ouders, familie en vrienden voor kunt uitnodigen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen