Muziekfestival ZOOM!

Foto: Het Ruysdael Kwartet

REGIO – Van 31 mei tot en met 4 juni 2023 kun je genieten van het jaarlijkse Muziekfestival ZOOM! Het Ruysdael Kwartet presenteert verrassende programma’s, bijzondere artiesten en bekende en onontdekte muziek op bekende en onbekende plekken langs de Veluwezoom, in de gemeenten Rheden, Rozendaal en Doesburg.

Ook dit jaar weer komen topmusici uit binnen- en buitenland naar de Veluwezoom om in de prachtige omgeving waar Veluwe en IJssel elkaar ontmoeten, hun klassieke muziek te laten klinken. Vijf dagen dagen lang brengen de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun gasten bijzondere concerten op prachtige locaties in Rheden, Ellecom, Dieren, Velp, Rozendaal en Doesburg en locaties in de landelijke omgeving.

Voor jonge enthousiaste muziekensembles zijn er in de aanloop naar het festival masterclasses, met een presentatieconcert op zaterdag in Rozendaal. Er is een openluchtconcert, de wethouders bereiden zich al voor op het traditionele familieconcert met gratis pannenkoeken, er is een concert bij zonsopgang en een wandelconcert door Hanzestad Doesburg.

En dan is er op de slotdag van het festival de mogelijkheid om op de fiets het landschap en de verborgen juweeltjes van de omgeving te ontdekken tijdens het fietsrouteconcert, met optredens op bijzondere locaties. Het slotconcert, in de indrukwekkende ‘Turnhal Avegoor’, vormt het daverende sluitstuk.

Klik voor meer informatie en het volledige programma op: https://www.zoomfestival.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl? Bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen