Ledenvergadering Rhedens Dorpsbelang

Foto: Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – De Algemene ledenvergadering van het Rhedens Dorpsbelang wordt gehouden op woensdag 7 juni 2023, in het restaurant van “Rhederhof” aan de Worth-Rhedenseweg.

Het bestuur wil de (toekomstige)leden graag informeren over de acties die zij afgelopen verenigingsjaar (2022) hebben ondernomen en de activiteiten en plannen voor 2023/2024.

Zij hebben Gea Hofstede, de dorpswethouder, uitgenodigd en zij zal u bijpraten over de laatste ontwikkelingen vanuit de gemeente. Tevens zal Chris van Zwam de uitslag van de Dorpsschouw presenteren en ook de projectleider van Rhederhof, Marion Nederbragt zal een toelichting geven.

Op de avond zelf is het mogelijk om lid te worden en de vergadering bij te wonen. De vergadering wordt afgesloten met een borrel.

Graag zien Jos Magielsen: penningmeester, Wilma Simonse: secretaris, Anita Blaauw: co-voorzitter en Caroline Douma: co-voorzitter u op 7 juni 2023, inloop vanaf 19.30 uur, start van de vergadering is om 20.00 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen