Inwoners Ellecom in gesprek met gemeente over omgevingsvisie

ELLECOM – Dinsdag 30 mei konden ondernemers en inwoners van Ellecom in gesprek gaan met medewerkers van de gemeente Rheden over de omgevingsvisie die de gemeente gaat maken voor alle dorpen in gemeente Rheden.

De omgevingsvisie zal een belangrijk document worden voor de toekomstige ontwikkeling van de gemeente Rheden, hoe zullen de zeven dorpen van de gemeente Rheden er in 2040 uitzien. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden over wat men behouden wil of veranderd wilt zien. De omgevingsvisie gaat over allerlei onderwerpen, zoals wonen, werken, verkeer, natuur, landschap, energievoorziening, cultuurhistorie, behoud van monumenten, verenigingen, winkels en nieuwbouw in de kernen. Wat is nodig om het in de toekomst aantrekkelijk en leefbaar te houden door verandering van het klimaat zullen er ook daarvoor aanpassingen moeten komen.

De resultaten van de dorps­gesprekken zullen verwerkt worden in de omgevingsvisie voor de hele gemeente en deze zal later bekend worden gemaakt.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen