SV Theothorne sluit het jeugdschaakseizoen in stijl af

Foto: Erdem Yildiz

DIEREN – De schaakvereniging SV Theothorne heeft dinsdagavond het schaakseizoen 2022/2023 geheel in stijl afgesloten. Op de laatste dag waren ook de ouders, en overige familieleden uitgenodigd.

Samen met hun kinderen mochten ze onder het genot van drankje en wat lekkers een uitdagende schaakquiz met hun naasten oplossen. De prijswinnaar was de jeugdige schaker Melin Pölen Yildiz. De KNSB-schaaktrainers van SV Theothorne Wilma Dufrenne en Erdem Yildiz hebben wederom een geslaagd schaakseizoen achter de rug. De duo trainers gaven afgelopen jaar met passie de lessen.

Naast de theorielessen die werden gegeven was dit jaar voor het eerst een interne jeugdcompetitie in het leven geroepen. Senne Hulsebosch was uiteindelijk de kampioen en nam de wisselbeker, met zijn naam daarin gegraveerd, voor zijn rekening en ook nog een beker die hij mag houden. Canberk Serbetli nam knap de tweede plaats voor zijn rekening en Nick Nomen werd keurig derde. Ook deze jeugdige schakers namen een beker in ontvangst.

Foto en verslag: Erdem Yildiz. v.l.n.r. De jeugdige schakers, Canberk Serbetli, Senne Hulsebosch, Nick Nomen. De KNSB schaaktrainers Erdem Yildiz en Wilma Dufrenne.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen