Restaurant de Peerdestal in Ellecom zoekt een zelfstandig werkend kok (M/V)

Foto: Restaurant De Peerdestal

ELLECOM – Restaurant de Peerdestal in Ellecom heeft plaats voor een zelfstandig werkende kok. Werken bij de Peerdestal is vaak een feestje. Of het nu in de afwas is, de bediening of in de keuken…. Het team van 15 vaste medewerkers en 20 parttime medewerkers is vaak één grote familie.

Zij bieden:

  • een 4-daagse werkweek
  • goede verdiensten
  • regelmatig een weekenddag vrij
  • ruimte voor creativiteit

Wij vragen je alleen om de handen uit de mouwen te steken!

Wil jij het team versterken?

Sollicitaties voor een fulltime dienstverband mogen (voorzien van een C.V.) worden gemaild naar [email protected] t.a.v. Michel van Mierlo.

Over Restaurant De Peerdestal

Restaurant De Peerdestal is een bekend restaurant gelegen in Ellecom, Nederland. Het restaurant staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes en gezellige sfeer. Het restaurant biedt een gevarieerde menukaart met gerechten uit de Franse en internationale keuken. Ze staan bekend om hun hoogwaardige ingrediënten en vakmanschap bij het bereiden van gerechten. De Peerdestal heeft een warme en gezellige ambiance. Het interieur is stijlvol en gastvrij, met een mix van moderne en klassieke elementen. Het restaurant heeft ook een terras waar gasten kunnen genieten van hun maaltijd in de buitenlucht.

Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende vleesgerechten, zoals sappige steaks en smaakvolle kalfsentrecote. Daarnaast bieden ze ook heerlijke visgerechten en vegetarische opties aan. De Peerdestal heeft een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect passen bij de gerechten. Het personeel kan deskundig advies geven over welke wijn het beste bij uw maaltijd past.

Het restaurant organiseert regelmatig speciale evenementen, zoals wijnproeverijen en seizoensgebonden menu’s. Ze bieden ook verschillende arrangementen aan, bijvoorbeeld voor groepen of speciale gelegenheden zoals bruiloften. Het is altijd een goed idee om vooraf te reserveren bij Restaurant De Peerdestal, vooral tijdens drukke periodes, om teleurstelling te voorkomen. Het is een geliefde plek onder zowel lokale bewoners als bezoekers die op zoek zijn naar een culinaire ervaring in een prachtige omgeving.

Kijk op www.peerdestal.nl voor meer informatie.

Restaurant De Peerdestal

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen