Benefietfestival ‘Rozendaal gaat spelen’ haalt €750 op voor KIKA

ROZENDAAL – De kinderburgemeester van Rozendaal, Lot Jager, organiseerde samen met Incluzio Rheden het benefietfestival ‘Rozendaal gaat spelen’. Het was een super toffe middag met allerlei activiteiten voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Rozendaal en Velp.

Voor €3,50 kreeg men een stempelkaart waarmee je toegang had op alle spectaculaire attracties, zoals op de sweeper, de mega- grote stormbaan, diverse springkussens waaronder een waterbad, de rodeostier, men kon zich laten schminken en voor de aller kleintjes was er een draaimolen. De kinderen werden getrakteerd op snoep, een suikerspin, ijs en fris.

De volledige opbrengst van de stempelkaarten was €550, gemeente Rozendaal heeft besloten dit bedrag op te hogen naar €750. Het gaat in zijn geheel naar Stichting KiKa Kinderen Kankervrij, KiKa gebruikt dit geld voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen. De kinderburgemeester heeft dus een cheque mogen overhandigen aan de medewerkers van Stichting Kika met daarop een bedrag van €750.

De middag was van 14.30 tot 17.00 uur en werd ondersteund door het  team JGDWRK van Incluzio Rheden. www.incluziorheden.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Benefietfestival 'Rozendaal gaat spelen' haalt €750 op voor KIKA 31-05-2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen