Bonte Schaapfestival in en rondom Dorpskerk Rheden

Foto: Bonte Schaapfestival

RHEDEN – Tijdens het Bonte Schaapfestival op zondag 11 juni wordt er in en rondom de dorpskerk van Rheden veel georganiseerd. De kerkdienst begint deze dag vroeger, namelijk om 8.30 uur. Door dit gewijzigde tijdstip hoeft niemand de intocht van de schapen te missen.

Openluchtontbijt en ruilbeurs

Om 9.15 uur is er een openluchtontbijt voor iedereen. Van 13.00 uur tot 14.00 uur is er een ruilbeurs voor de albumplaatjes ‘450 jaar Gemeente Rheden’.

Boekenmarkt, Terras en World Servants

De hele dag is er in de kerk een boekenmarkt met duizenden boeken en worden er rondleidingen gegeven in de toren en boven het schip van de kerk. Er is een terras waar taart, koek, koffie, thee en andere dranken verkrijgbaar zijn. De opbrengst van de boekenmarkt en van het terras is bestemd voor de activiteiten van World Servants: de bouw van een kleuterschool in Rwanda. World Servants zal er staan met een stand evenals de Stichting Behoud Rhedense Dorpskerk (SBRD).

Verenigingsplein en open podium

Voor de kerk is het verenigingsplein, hier zullen allerlei verenigingen en clubs uit Rheden zich presenteren en hun eigen activiteiten organiseren. Ook zal het ‘Mobiele gemeentehuis’ (bekend van 450 jaar Rheden) hier staan en het heeft deze dag de functie van een open podium. Iedereen die wat wil vertellen of zingen, mag het podium op.

En natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten, kijk voor meer informatie ook op: https://www.bonteschaapfestival.nl/ en https://www.facebook.com/Bonteschaapfestival

Kom op de fiets

Houd er rekening mee dat de Dorpskerk op deze dag met de auto lastig bereikbaar is. Parkeren in de Dorpsstraat zal vanwege de afzettingen heel beperkt mogelijk zijn, het advies is dan ook om voor zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen