De Heeren van Rheden Bloemen en Planten officieel geopend

RHEDEN – Donderdag 1 juni 2023 was de feestelijke opening van De Heeren van Rheden Bloemen en Planten, aan de Groenestraat, wethouder Ronald ter Hoeven had de eer om rond 10.15 uur het lint bij de ingang door te knippen, de vele belangstellenden konden vervolgens een kijkje nemen in de nieuwe winkel.

Voordat de opening plaats vond werden alle aanwezigen hartelijk welkom geheten door Maurice en Harm en getrakteerd op heerlijke koffie specialiteiten van uit Barista Coffee on Wheels met iets lekkers. De hele week zijn er nog feestelijk acties voor alle klanten die de Bloemen & Planten en Accessoires zaak bezoeken.

Wethouder ter Hoeven zei in zijn toespraak:

Wat zal ik nou geven als felicitatie aan Maurice, gewoonlijk geef je bij een opening een bos bloemen maar ik dacht bij me zelf dan ga ik flink voor schut, vooral als ik zo naar alle prachtige bloemen en planten binnen kijk, dus heb ik maar gekozen voor een fles drank, hoop dat het in de smaak valt. Ik feliciteer jou en Harm met deze prachtige tweede zaak van de Heeren van Rheden hier in Rheden het is weer een mooie aanvulling in het winkelbestand hier in het dorp. Ik wens je veel succes met je onderneming. En dan is het nu tijd om het lint door te knippen zodat alle aanwezigen hier een kijkje kunnen nemen in de nieuwe bloemenwinkel.”

Kijk voor meer informatie op : De Heeren van Rheden Bloemen en Planten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

De Heeren van Rheden Bloemen en Planten officieel geopend 01-06-2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen