ZOOM! Festival van start!

RHEDEN – Woensdag 31 mei opende Jan ter Louw het ZOOM! Muziekfestival in een geheel gevulde Dorpskerk van Rheden, nadat iedereen van harte welkom was geheten begon als eerste van het festival het Ruysdael Kwartet als organisator, het concert.

In het openingsconcert dat om 20.15 uur begon in de Dorpskerk speelde het Ruysdael Kwartet werken van Franz Schubert zoals Allegro ma non troppo. Na de pauze, stukken van Gabriel Fauré onder andere Allegro moderato, het concert werd rond 22.00 uur afgesloten, waarna er gelegenheid was onder het genot van een kop thee/koffie of een glas wijn na te praten met bekenden of met één van de leden van Ruysdael Kwartet, Michael Müller, Gijs Kramer, Emi Resnick of Joris van Rijn.

Het concert werd door zo’n 200 genodigden bezocht.

Het jaarlijks terugkerende klassieke-muziekevenement ZOOM! vindt dit jaar plaats van woensdag 31 mei tot en met zondag 4 juni. Ook dit jaar komen topmusici uit binnen- en buitenland naar de Veluwezoom. Vijf dagen lang brengen de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun gasten bijzondere concerten op locaties in Rheden, Ellecom, Dieren, Velp, Rozendaal en Doesburg.

Kijk voor het volledige programma van het ZOOM! festival op: https://www.zoomfestival.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen